Негода залишила без світла населені пункти у п'яти областях України
Негода залишила без світла населені пункти у п'яти областях України

Негода залишила без світла населені пункти у п'яти областях України

Через негоду в ніч проти 17 червня в Україні залишились без світла 80 населених пунктів у 5 областях, повідомляє ДСНС.

"В ніч з 16 на 17 червня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 80 населених пунктів у 5 областях, а саме: Житомирська – 46, Київська – 16 та Черкаська – 11, Кіровоградська – 4 та Дніпропетровська – 3", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили в ТСН.Ранок, потужні зливи й буревії заскочили Дніпропетровську, Хмельницьку, Черкаську, Запорізьку та Закарпатську області. Вітер звалив понад три десятки дерев, розтрощив 11 автівок, затоплені садиби й цілі вулиці. Від вчорашньої негоди в країні постраждали четверо людей: усі були травмовані поламаними вітром деревами. 

Нагадаємо, 16 червня дерево травмувало 33-річну жінку в Кам'янському Дніпропетровської області. Із переламами вона потрапила до лікарні. 

Відео Негода перетворює українські міста і села на величезні озера

У Запоріжжі буря спричинила справжній апокаліпсис. Повалені дерева, потрощені авто та потоки води, що затопили місто. У деяких місцях не витримав асфальт - вода стікала просто у провалля, що утворились посеред дороги. Тонули машини і у Миколаєві. Там за годину випало стільки опадів, що водостоки не впоралися і автомобілі буквально попливли вулицями.  

Негода перетворює українські міста і села на величезні озера
Источник материала
loader
loader