У Києві перевірили пункти проведення ЗНО: не всі виявилися готовими
У Києві перевірили пункти проведення ЗНО: не всі виявилися готовими

У Києві перевірили пункти проведення ЗНО: не всі виявилися готовими

У Києві сім пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінюваннявиявилися не готовими для прийому учасників.

Про це повідомила пресслужба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

Зокрема, на пунктах був відсутній медичний працівник, співробітники недостатньо забезпечені масками і рукавичками, антисептичними та дезінфікуючими засобами, а також безконтактними термометрами.

"Завдання моніторингових візитів - перевірити готовність до проведення ЗНО та переконатися, що учасникам оцінювання нічого не загрожує. Ми повинні створити умови, щоб ЗНО було безпечне і для тих, хто складатиме тести, і для тих, хто бере участь у їхній організації", - наголосив керівник Головного управління Держпродспоживслужби міста Києва Олег Рубан.

Слід зауважити, що 95 пунктів проведення тестування відповідають вимогам. 

До слова, 10 робочих груп для проведення моніторингу дотримання протиепідемічних заходів у пунктах тестування, розміщених на території Києва, працюватимуть напередодні початку кожної сесії зовнішнього оцінювання та вступних випробувань.

Як повідомлялося, основна сесіязовнішнього незалежного оцінювання триватиме від 25 червня по 17 липня, додаткова - від 24 липня до 10 серпня.

Відео Випускники цьогоріч можуть не проходити державну підсумкову атестацію

Випускники цьогоріч можуть не проходити державну підсумкову атестацію. Скласти ДПА можна буде за бажанням. Про це йдеться у президентському законопроєкті. Він внесений до парламенту як невідкладний, і його вже схвалив профільний комітет. Передбачається, що звільнення від ДПА зменшить навантаження на центри тестування під час епідемії коронавірусу.

Випускники цьогоріч можуть не проходити державну підсумкову атестацію

 

Источник материала
loader
loader