У Закарпатській області вирішили запровадити ряд каратинних заборон, - голова ОДА
У Закарпатській області вирішили запровадити ряд каратинних заборон, - голова ОДА

У Закарпатській області вирішили запровадити ряд каратинних заборон, - голова ОДА

У Закарпатській області через поширення коронавірусу вирішили запровадити ряд карантинних заборон, які діятимуть до покращення епідеміологічної ситуації. Про це повідомив очільник Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров на своїй сторінці у Facebook

"Останніми днями в області фіксують антирекорди виявлених хворих на Covid-19. Кількість нових випадків Covid-19 за останні 7 днів на 100 тис населення становить 32,07, при заявленому показнику, який необхідний для послаблення карантину, не більше 12 осіб на 100 тис населення", - повідомляє Петров.

Він також зазначає, що в області заборонять проведення масових культурно-розважальних заходів за участі понад 20 осіб, окрім тренувань професійних спортсменів у командних видах спорту. При цьому спортивні заходи за участі понад 20 осіб заборонені.

Заборонили в Закарпатті організацію та проведення весіль, поминок, ритуальних поховань тощо за участі понад 10 осіб у приміщенні або понад 20 на вулиці (для поховань). 

Свою роботу тимчасово припинять спортивні зали, фітнес-центри, тренажерні зали, басейни, спа-зони, розважальні заклади, дитячі садочки, заклади громадського харчування, а також міжобласні регулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом.

"Відновити роботу контрольно-пропускного пункту на Абранському перевалі (автодорога М-06 Київ-Чоп) із проведенням температурного скринінгу тих, хто в’їжджає на територію області", - постановили у області.

У той же час в області дозволено діяльність готелів, регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів громадським транспортом у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному сполучені, якщо кількість пасажирів збігається з кількістю місць для сидіння.

Перевозити пасажирів також можна залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому) між регіонами в межах кількості місць для сидіння.

Дозволили жителям Закарпаття відвідування занять в групах не більше ніж 10 осіб в закладах професійної та професійно-технічної освіти, проведення підготовчих заходів до практичної підготовки на виробництві, лабораторних робіт та тренажерних занять, атестації здобувачів вищої освіти тощо.

Нагадаємо, що суворий карантин запровадили в Болградському районі Одеської області.

Теги по теме
Карантин
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader