Вибух у будинку на Позняках: Рятувальники знайшли тіло третього загиблого
Вибух у будинку на Позняках: Рятувальники знайшли тіло третього загиблого

Вибух у будинку на Позняках: Рятувальники знайшли тіло третього загиблого

У Києві рятувальники знайшли тіло третього загиблого внаслідок вибуху газу в житловому будинку на Позняках. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

При цьому вони евакуювали 23 людини.

"Станом на 20:00 на місці надзвичайної ситуації знайдено 3 загиблі особи. Евакуйовано 23 особи. Деблоковано 3 людей. На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС та співробітники Національної поліції", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 21 червня в житловому будинку в Дарницькому районі Києва пролунав вибух. Унаслідок обвалення перекриття між поверхами двоє людей загинуло, трьох деблокували, зруйновано кілька поверхів будинку.

З будівлі евакуювали 21 людину, триває розбирання завалів. У районі події повністю перекрито рух транспорту. На місці вибуху працюють понад 400 осіб і три групи кінологів.

Правоохоронці розглядають дві версії вибуху на столичних Позняках: перша - вибух газу, друга - вибуховий пристрій.

За словами жителів, запах газу в будинку, де стався вибух, був чутний ще у вівторок. Після чого в середу жителі викликали аварійну службу, яка діагностувала незначний витік газу і нібито усунула проблеми.

Водночас прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за ч. 2. ст. 270 КК України (порушення правил безпеки при поводженні з газом).

Источник материала
loader
loader