Зґвалтування у Кагарлику: підозрювані у Апеляційному суді проситимуть про зміну запобіжного заходу
Зґвалтування у Кагарлику: підозрювані у Апеляційному суді проситимуть про зміну запобіжного заходу

Зґвалтування у Кагарлику: підозрювані у Апеляційному суді проситимуть про зміну запобіжного заходу

Новий адвокат постраждалої від дій правоохоронців дівчини у Кагарлику Київської області Олена Сотник повідомила, що підозрювані клопотатимуть про зміну запобіжного заходу на домашній арешт.

Про це з місця подій повідомила кореспондентка ТСН Наталя Островська, яка поспілкувалася із новим захистом потерпілої.

"Поліцейські клопотатимуть про зміну запобіжного заходу на домашній арешт і, можливо, суддя зробить закритим засідання і захист потерпілої, можливо, навіть на суд не пустять", - розповіла Олена Сотник.

Адвокат також додала, що попередній захисник потерпілої не подав жодного клопотання по справі, а вона вже подала кілька клопотань.

Раніше адвокат, який захищав інтереси постраждалої від дій правоохоронців дівчини у Кагарлику Київської області, Євген Мельниченко повідомив, що більше не є захисником потерпілої.

Нагадаємо:

  • У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейськихмісцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.
  •  У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.
  •  26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Відео Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка

Від рук кагарлицьких копів постраждала не лише 26-річна жінка. Слідство отримало інформацію про інші випадки знущань. Після розголосу історії у Кагарлицькому відділку до Державного бюро розслідувань звернулися ще троє потерпілих.

Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader