В Яремче через обвал дороги зруйнувано водопровід, місцеві залишилися без води
В Яремче через обвал дороги зруйнувано водопровід, місцеві залишилися без води

В Яремче через обвал дороги зруйнувано водопровід, місцеві залишилися без води

У місті Яремче, Івано-Франківської області, обвал зруйнував дороги головний водопровід, внаслідок чого місцеві жителі тимчасово залишились без водопостачання. Про це повідомляє прес-служба водоканалу.

"У зв'язку з обвалом дороги по вулиці Грушевського, зруйнований головний водопровід. Фахівці нашого підприємства вже працюють над ліквідацією аварії", – йдеться у повідомленні.
У водоканалі повідомляють, що водопостачання в місті було припинено у вівторок, 23 червня, в 15:00. На наступний день в місто подавали незначну кількість води, яка залишилася в басейнах ВУВКГ р. Яремче. Однак, після 13:00 водопостачання було припинено до остаточної ліквідації аварії.

Нагадаємо, в результаті паводків на заході країни підтопленими залишаються майже 200 населених пунктів у чотирьох областях. 120 населених пунктів у 6 областях залишилися без світла. Три людини загинули.

Також, в ефірі телеканалу "112 Україна", міністр інфраструктури Владислав Криклій сказав, що в Івано-Франківській області 110 км доріг зруйновано і більше 420 км пошкоджено, також зруйновано 90 мостів і 130 було пошкоджено.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, рятувальники евакуювали понад 200 людей, які найбільше постраждали від повені на заході України. Інші люди відмовилися від евакуації і залишилися в будинках, де з-за стихії відсутня газо - та електропостачання.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader