"Ніхто не втік": військові показали знищення вогневої позиції та житлового приміщення бойовиків
"Ніхто не втік": військові показали знищення вогневої позиції та житлового приміщення бойовиків

"Ніхто не втік": військові показали знищення вогневої позиції та житлового приміщення бойовиків

На непідконтрольній Україні частині Донецької області українські військові знищили вогневу мінометну позицію та житлове приміщення окупантів.

Про це повідомили і показали відео військові 54-тої окремої механізованої бригади на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Не так давно ми показували вам, як був знищений вантажний військовий автомобіль "УРАЛ", який здійснював підвоз боєприпасів на позиції бойовиків. Тепер до вашої уваги ми хочемо показати знищення мінометної позиції та житлового приміщення окупантів, до яких вище вказаний "УРАЛ" підвозив смертоносні міни та патрони", - зазначили армійці.

Вони наголосили, що їм довелося відкрити вогонь, бо ворог почав гатити по позиціях та по мирному населенню. "У зв'язку з чим було прийняте рішення на знищення ворога та вогневих засобів. І до роботи взялися розвідники. За допомогою засобів розвідки було встановлено точне місцезнаходження ворога та його вогневих засобів і полетіла "отвєточка", - повідомляють у бригаді.

І знову степ Донецької області! Нажаль, ділянка регіону, яку ви побачите на відео, ще тимчасово знаходиться під контролем російського агресору. Не так давно ми показували вам, як був знищений вантажнийжний військовий автомобіль "УРАЛ", який здійснював підвоз боєприпасів на позиції бойовиків. Тепер до вашої уваги ми хочемо показати знищення мінометної позиції та житлового приміщення окупантів, до яких вище вказаний "УРАЛ" підвозив смертоносні міни та патрони. Так, в один із сонячних ранків, ворог почав гатити по наших позиціях та по мирному населенню. У зв'язку з чим було прийняте рішення на знищення ворога та вогневих засобів. І до роботи взялися розвідники. За допомогою засобів розвідки було встановлено точне місценаходження ворога та його вогневих засобів і полетіла "отвєточка". В результаті вогню у відповідь було повністю знищено вогневу мінометну позицію та житлове приміщення ворога. Як ви бачите на відео, ніхто із окупантів не втік. Слава Україні!!! Відео в мережі YouTube: https://youtu.be/o-8VKZkirWk

Опубліковано К2 54 ОМБр Середа, 24 червня 2020 р.

В результаті вогню у відповідь було повністю знищено вогневу мінометну позицію та житлове приміщення ворога. "Як ви бачите на відео, ніхто із окупантів не втік", - додали військові.

Нагадаємо, що 23 червня збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. 

Источник материала
loader
loader