"Карпати" цього тижня знімуться з Чемпіонату України - ЗМІ
"Карпати" цього тижня знімуться з Чемпіонату України - ЗМІ

"Карпати" цього тижня знімуться з Чемпіонату України - ЗМІ

Цього тижня "Карпати" оголосять про зняття з Прем’єр-ліги, повідомляє журналіст програми "ТаТоТаке" Сергій Болотніков.

За його інформацією, львівський клуб не отримає ліцензію на наступний сезон УПЛ через борги в розмірі 5 мільйонів доларів.

Дедлайн ліцензування - 30 червня.

Новий співвласник "Карпат" Олег Смалійчук намагався врегулювати цю ситуацію, але вирішити проблему не вдалося, тому у львівському клубі не мають наміру витрачати гроші на решту матчів.

Існує ймовірність, що "Карпати" будуть створені заново. Але є шанс, що стартувати вони будуть з Другою або навіть з Першої ліги.

За інформацією Sport.ua, футболістам "Карпат" в СМС повідомили, що наступного матчу львівської команди з "Маріуполем", запланованого на 1 липня, не буде. Причина настільки категоричного рішення не вказується. Мовляв, чекайте подальших вказівок.

  • Наразі "Карпати" замикають турнірну таблицю УПЛ, маючи у своєму активі 15 очок після 24 матчів. Команда не перемагає 17 матчів поспіль - від 20 вересня: 7 нічиїх та 10 поразок.
     
  • У першому матчі після рестарту УПЛ "Карпати" розписали нічию зі "Львовом".  Команда була на самоізоляції через спалах коронавірусу у клубі.
     
  • 1 липня "Карпати" проведуть перенесений домашній матч 24-го туру проти "Маріуполя" у Маріуполі. А 4 липня за розкладом в рамках 29-го туру зіграють з азовцями виїзний поєдинок.
УПЛ таблиця після 28 туру
УПЛ
Источник материала
loader
loader