На Буковині послаблюють карантин: деталі
На Буковині послаблюють карантин: деталі

На Буковині послаблюють карантин: деталі

КИЇВ. 29 червня. УНН. З 1 липня у Чернівецькій області послаблюють карантинні обмеження. Відповідне рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає УНН з посиланням на пресслужбу Чернівецької облдержадміністрації.

"На Буковині із 1 липня буде відновлено внутрішньообласне сполучення… При цьому у транспорті мають бути заповнені лише сидячі місця, а пасажири повинні їхати в масках. Також проводитимуть температурний скринінг", - повідомили в ОДА.

Крім того, зазначається, що буде дозволено роботу спортзалів та ресторанів, за умови, що у приміщенні перебуватимуть не більше 10 осіб.

"Із 1 липня відкриються стадіони та спортивні майданчики. Також дозволять проведення індивідуальних і групових тренувань (до 10 осіб) на відкритому повітрі", - додали в пресслужбі.

Як зазначили в ОДА, напередодні Кабінет міністрів України зарахував Буковину до переліку областей, у яких можливе послаблення карантинних обмежень.

Нагадаємо, в Україні станом на 29 червня місто Київ та 12 областей не відповідають цільовим показникам, необхідних для переходу до наступного етапу послаблення карантинних обмежень.

Теги по теме
Украина Коронавирус
Источник материала
loader
loader