Cirque du Soleil оголосив про банкрутство через пандемію
Cirque du Soleil оголосив про банкрутство через пандемію

Cirque du Soleil оголосив про банкрутство через пандемію

Всесвітньо відомий Cirque du Soleil ("Цирк дю Солей") оголосив про банкрутство через закриття шоу в результаті пандемії Covid-19, йдеться в прес-релізі компанії.

"протягом останніх 36 років Cirque du Soleil була дуже успішною і прибутковою організацією. Однак з нульовим доходом після примусового закриття всіх наших шоу через Covid-19, керівництво повинно було діяти рішуче, щоб захистити майбутнє компанії", - сказав Даніель Ламарр, президент і виконавчий директор Cirque du Soleil Entertainment Group.

Так, у зв'язку з пандемією коронавіруса артистам довелося призупинити роботу над 44 постановками, а компанія була змушена скоротити 3480 чоловік.

Зараз цирк, який розташований в Монреалі, планує реструктуризувати свої борги з допомогою уряду Канади та інвестиційних компаній. Загалом у них накопичилося боргів майже на мільярд доларів.

Cirque du Soleil заснований Гі Лаліберте і Жілем Сент-Круа в 1984 році в Канаді. Цирк відомий відмовою від участі тварин у виставах і своїми шоу, в яких циркова майстерність поєднується з хореографією.

Нагадаємо, раніше одним з найбільших сервісів прокату автомобілів у світі   компанія Hertz — оголосив про банкрутство.

Теги по теме
эпидемия коронавируса
Источник материала
loader
loader