Проти "політичних проститутів": скандальна Клітіна у купальнику заявила про створення партії
Проти "політичних проститутів": скандальна Клітіна у купальнику заявила про створення партії

Проти "політичних проститутів": скандальна Клітіна у купальнику заявила про створення партії

Колишня заступниця голови Мінінфраструктури з питань євроінтеграції Олександра Клітіна заявила, що створює партію "Україна проти корупції", бо "на цих ідіотів у штанях точно надії немає". 

"Я створюю свою партію "Україна проти корупції", щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами. Вони думають, що якщо у них у штанях щось є, цього достатньо для успіху, і можна ображати жінок. Та жінки у сто разів розумніші, чесніші, ніж ви", - каже Клітіна у відеозаписі, постаючи у купальнику. 

На своїй сторінці у фейсбуці Клітіна розповіла, що партія планується лівоцентристського характеру із сильним екологічним напрямом, а основне її завдання - очищення України від корупціонерів. Захист тварин і екологічний напрям партії очолить членкиня ГО Комітету по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Ірина Ольховська.

Ну що? Крутий я мачо з двома такими білявками? Вони пройшли співбесіду, і я вирішив взяти їх у свою партію Хотіли...

Опубліковано Aleksandra Klitina Понеділок, 29 червня 2020 р.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури України Владислав Криклій ініціював звільнення своєї заступниці Олександри Клітіної. Глава Міністерства звернувся до правоохоронних органів перевірити викладену інформацію в одному з Telegram-каналів про можливу корупцію в "Укрзалізниці", щодо діяльності проєктного офісу "Спільно" тощо.

На опублікованому записі нібито розмови в одному з ресторанів Кривого Рогу між народними депутатами від провладної партії "Слуга народу" і керівником поліції Дніпропетровської області була озвучена інформація про те, що Олександра Клітіна потрапила на свою посаду "через ліжко", а не завдяки професіоналізму. Згодом чиновниця спростувала цю інформацію.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader