Кличко відклав запровадження єдиного електронного квитка у Києві
Кличко відклав запровадження єдиного електронного квитка у Києві

Кличко відклав запровадження єдиного електронного квитка у Києві

Київський мер Віталій Кличко підписав розпорядження про відтермінування повного переходу на єдиний електронний квиток у громадському транспорті столиці до кінця року.

На офіційному сайті київської влади опубліковане відповідне розпорядження.

"Пасажири, що мають право пільгового проїзду в громадському транспорті, зможуть користуватися проїзними посвідченнями старого зразка до кінця року. Учні київських шкіл зможуть користуватися паперовими учнівськими посвідченнями до моменту видачі нових. Студенти столичних закладів вищої освіти матимуть можливість оформити транспортну картку Kyiv Smart Card із пільговими поїздками. А пільгові категорії пасажирів, що мають право безкоштовного проїзду, проте незареєстровані у Києві, зможуть скористатися своїм правом у звичному режимі", - наголосили у КМДА.

Зазначимо, таким чином е-квиток буде запроваджено 1 січня 2021 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що від 1 липня Київ остаточно переходить на електронний квиток. Розрахуватися за проїзд у громадському транспорті можна буде винятково безготівковим способом.

Також у столиці від липня планували частково змінити правила щодо пільгового проїзду у міському громадському транспорті. Зокрема, за словами мера Віталія Кличка, їздити безкоштовно у громадському транспорті Києва зможуть лише кияни, решта - можуть отримати компенсацію за місцем реєстрації.

Источник материала
loader
loader