Доба в районі ООС: 12 обстрілів, поранено двох українських військовиків
Доба в районі ООС: 12 обстрілів, поранено двох українських військовиків

Доба в районі ООС: 12 обстрілів, поранено двох українських військовиків

У районі бойових дій на Донбасі за минулу добу бойовики порушили перемир'я 12 разів, застосовуючи ракетні комплекси, міномети, гранатомети та снайперську зброю. Внаслідок обстрілу двоє українських військовиків дістали поранення, повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Хутора Вільний, ворог двічі обстрілював наші оборонні укріплення, застосувавши станкові і ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. На підступах до Кримського та Луганського противник неодноразово протягом доби відкривав вогонь із заборонених мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, а захисників Південного бойовики провокували з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

"У районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід", поблизу населеного пункту Березове, бойовики спочатку застосували протитанкові ракетні комплекси, а згодом - автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети. До вечора противник активізував свої вогневі дії біля Старогнатівки, де використав станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Також проти українських воїнів, які тримають оборону в передмісті Мар'їнки, бойовики вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперської зброї", - додали в штабі.

За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу двоє українських військовиків дістали поранення.

Від початку поточної доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики здійснили обстріл із забороненого мінськими домовленостями міномета калібру 120 мм поблизу Невельського. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Теги по теме
ООС
Источник материала
loader
loader