У вересні Wizz Air відкриє з України нові маршрути у Чехію
У вересні Wizz Air відкриє з України нові маршрути у Чехію

У вересні Wizz Air відкриє з України нові маршрути у Чехію

З вересня цього року авіакомпанія Wizz Air відкриє нові маршрути з Києва та Львова до Пардубіце (Чехія), а також у березі наступного року відкриють ще три напрямки з Одеси до Італії. Про це повідомляє "Укрінформ", посилаючись на прес-реліз авіакомпанії.

"Вже з вересня 2020 р. українські пасажири зможуть насолодитися комфортними та водночас безпечними подорожами зі Львова та Києва до Пардубіце (Чехія)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що з березня 2021 року відкриються рейси за італійськими  напрямками з Одеси до Мілана, Болоньї та Риму.

"Мандрівники вже можуть бронювати квитки на ці рейси на офіційному сайті wizzair.com та через мобільний додаток WIZZ за цінами, що стартують від 579 грн", – додають в авіакомпанії.

У компанії нагадали, що згідно з новими правилами, пасажири мають дотримуватися дистанції, впровадженої місцевими органами влади, та розраховуватися за всі необхідні послуги перед посадкою онлайн, щоб мінімізувати будь-які фізичні контакти в аеропорту.

Як повідомлялося, Wizz Air 18 червня оголосила про відновлення роботи своєї бази у міжнародному аеропорту "Київ" та перельотів з України до шести країн.

В Україні з 15 червня відновилося міжнародне регулярне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви, пов’язаної з карантином через пандемію коронавірусу.

Відновлення внутрішнього авіаційного сполучення в Україні відбулося 5 червня.

Теги по теме
Украина Италия Чехия
Источник материала
loader
loader