Мексика обігнала Іспанію за кількістю смертей від коронавірусу
Мексика обігнала Іспанію за кількістю смертей від коронавірусу

Мексика обігнала Іспанію за кількістю смертей від коронавірусу

Мексика обігнала Іспанію за кількістю летальних випадків відкоронавірусу.

Про це свідчать дані, оприлюднені Міністерством охорони здоров'я Мексики, пише CNN.

Напередодні у країні зафіксували 741 летальний випадок від ускладнень COVID-19. Загалом померло 28,5 тис. інфікованих від початку пандемії. В Іспанії станом на 2 липня зафіксовано 28 364 смерті. Зараз Мексика шоста у світі за кількістю померлих. 

Міністерство охорони здоров'я Мексики також повідомило про 5681 новий підтверджений випадок у середу. Таким чином в країні виявили 231 770 хворих на коронавірус. 

Наразі у світі виявили 10 мільйонів 793 тисячі заражених COVID-19, з яких 518 тисяч - літальні. Побороли коронавірус 5 мільйонів 930 тисяч інфікованих.

Як повідомлялося, Близький Схід опинився на "критичному порозі" пандемії коронавірусу COVID-19, яка прискорюється через послаблення заходів протидії. Про це заявив представник Всесвітньої організації охорони здоров'я на Близькому Сході Ахмед аль-Мандхар.

Відео Наслідки пандемії будуть відчутними ще десятки років – гендиректор ВООЗ

Пандемія усе ще набирає обертів, а її наслідки будуть відчутними десятки років. Таку невтішну заяву зробив гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров'я. За його словами, найбільшою загрозою, зараз є не сам коронавірус, а відсутність глобальної стратегії - як з ним боротись. Це може призвести до світової кризи, наслідки якої можуть затягнутись на десятки років.  Більше про коронавірус

Источник материала
Поделиться сюжетом