Українка проводить винні екскурсії в Італії
Українка проводить винні екскурсії в Італії

Українка проводить винні екскурсії в Італії

Харків'янка Анна Гончаренко переїхала в італійське місто Асті. Приїхала сюди на роботу, а пізніше познайомилась із майбутнім чоловіком. Останні роки Анна складає індивідуальні маршрути, проводить гастротури й екскурсії."Історія мого приїзду в Італію — справжній посібник про те, "як робити не треба". Не мріяла й вийти заміж за італійця і переїхати сюди жити. Весілля справляти теж спочатку не хотіли, планували лише розписатися, — пригадує Анна. — В підсумку мала весілля з українським короваєм та традиціями. Це і стало поштовхом зайнятися чимось своїм".Асті не дуже туристичне місто. Сюди доїжджають тільки найдосвідченіші гурмани, щоб скуштувати трюфель, вино, гастрономічні витребеньки, подивитися найдавніші перегони без сідла. "Вирішила зосередитися на вині. Тут воно унікальне. За містом багато старезних виноградників, що розташовані на дні висохлого моря. Виноград дуже солодкий, а вино з нього схоже на шампанське, але менш міцне", - каже українка.Для кожного гостя обирає унікальний маршрут. Показує все через побут місцевих жителів, везе гостей на сироварню чи виноробню, де туристи випробовують себе у ролі фермерів. "Ділюся з подорожуючими улюбленими місцями для посиденьок. Дуже подобається, коли гості бачать порцію їжі в автентичному кафе. Вони величезні, мало хто може з'їсти все. Насправді тут панує культ їжі. Я сама дуже багато їм, хоча при цьому вдалося схуднути, бо вживаю багато овочів і фруктів", - додає Анна.Зарплата спеціаліста з вищою освітою у Венесуелі — 10 доларів в місяць. За такі гроші можна купити кілограм телятини в супермаркеті. Про це розповідає Анна Осіпова, яка мешкає у Венесуелі.

Источник материала
Поделиться сюжетом