Карти Payoneer після замороження знову активні
Карти Payoneer після замороження знову активні

Карти Payoneer після замороження знову активні

2 липня міжнародна платіжна платформа Payoneer повністю відновила всі сервіси карт Payoneer Prepaid Mastercard. Кошти з карт вже можна переводити на банківські рахунки.

Про це повідомляє Ліга.net.

Також запрацювали сервіси здійснення платежів і управління валютами, а готівку можна зняти в банкоматах і касах.

Раніше очікувалося, що Payoneer зможуть розморозити ці функції лише 6 липня.

"Ми відреагували на відгуки своїх клієнтів і завдяки цілодобовій роботі змогли запустити все сьогодні. Незабаром ми також надамо нашим клієнтам можливість поповнювати карти новими коштами. Ми робимо це поетапно і повідомимо вам, коли ця можливість стане доступною, тому обов'язково слідкуйте за електронним листом від Payoneer з інформацією", - повідомили в компанії.

Також там розповіли, що аудит завершився, тому з Wirecard UK зняли блокування. Перевірка підтвердила, що всі кошти користувачів карток зберігаються на захищених трастових рахунках в банках 1-го рівня в Великій Британії, відповідно до вимог і ліцензії.

Минулого тижня користувачі карт Payoneerмасово почали скаржитися на втрату доступу до своїх грошей - їх було неможливо вивести. Усе через німецьку компанію Wirecard, яка оголосила про банкрутство після викриття у шахрайстві зі звітністю. У неї була дочірня компанія в Британії, яка випускала карти, серед іншого, і для Payoneer.

Источник материала
Поделиться сюжетом