Кішку в будинку на Позняках знайшли за два тижні після вибуху
Кішку в будинку на Позняках знайшли за два тижні після вибуху

Кішку в будинку на Позняках знайшли за два тижні після вибуху

Вибух в десятиповерховому житловому будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, стався 21 червня.
Вибух на Позняках - врятували кішку, яка провела під завалами два тижні / Olena Kryzhanivska

Про це у Facebook повідомила киянка Олена Крижанівська.

За словами жінки, чотирилапу знайшли за диваном обваленої квартири. Імовірне перебування тварини рятувальники визначили за наявними у приміщенні мисочкою та лотком.

Крім того, у перші ж дні трагедії власники зниклої кішки розмістили її фото на стовпах з проханням повернути її, якщо та зможе вискочити з-під зруйнованих конструкцій.

«Шотландська висловуха Еліс використала одне з котячих життів», – поділилась пані Олена.

«»І що протягом цих двох тижнів там багато працювали і інші рятувальники, ще й досі потроху, якщо дозволяють заходи безпеки, намагаються допомагати мешканцям у розшуках і порятунку всього, що цінне, - тож може киця за ці дні трохи звикла до присутності рятувальників - тому і вийшла, отже "заслуга" не лише їхня... Але факт є факт - кицю врятували… Дива трапляються!», – наголосила вона.

Як повідомляв раніше УНІАН, вибух в десятиповерховому житловому будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, стався 21 червня.

В результаті вибуху сталося руйнування четвертого, п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів. Поліція відкрила кримінальну справу. В результаті вибуху без житла залишилися 125 людей, які жили в квартирах однієї з секцій будинку. Зазначалося, що попередньо, загрози для інших секцій будинку немає.

Рятувальники дістали з-під завалів тіла п'яти чоловік: двох жінок 1943 р.н. і 1974 р.н. і трьох чоловіків 1991, 1967, 1976 р.н.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом