Бойовики обстріляли приватний сектор у Авдіївці - зруйновано два будинки
Бойовики обстріляли приватний сектор у Авдіївці - зруйновано два будинки

Бойовики обстріляли приватний сектор у Авдіївці - зруйновано два будинки

У п’ятницю, 3 липня, бойовики обстріляли приватний сектор у прифронтовій Авдіївці Донецької області. Внаслідок чого зруйновано два будинки.

Про це повідомляє пресслужба штабу операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації продовжують обстріли цивільної інфраструктури населених пунктів у прифронтових районах Донбасу", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, російські найманці застосували міномет калібру 120 мм. Одна із мін влучила у дачний будинок, що розташований у садовому масиві "Лісова казка". Будівля загорілася і полум’я перекинулося на сусіднє помешкання.

Ніхто з мирних жителів не постраждав.

"Відверто нехтуючи правилами ведення війни, ворог вкотре підтверджує свою окупаційну сутність та свідомо наражає на небезпеку цивільне населення", - зазначається в повідомленні.

Відео Двоє українських військових зазнали поранень: кількість ворожих обстрілів на фронті знову збільшилась

Двоє українських військових зазнали поранень, їх швидко евакуювали до шпиталю. У штабі Операції Об'єднаних сил кажуть, що їх життя поза небезпекою. Водночас, кількість ворожих обстрілів на фронті останніми днями різко збільшилась. Загарбники ніби промацують українську лінію оборони. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Двоє українських військових зазнали поранень: кількість ворожих обстрілів на фронті знову збільшилась

Нагадаємо, що на світанку, у п’ятницю, 3 липня, збройні формування РФ вкотре відкрили вогонь по населеному пункту Зайцеве Донецької області. В результаті загинула місцева жителька.

Источник материала
loader
loader