Скандал у Миколаєві: мати інфікованої коронавірусом дівчинки покусала санітарку
Скандал у Миколаєві: мати інфікованої коронавірусом дівчинки покусала санітарку

Скандал у Миколаєві: мати інфікованої коронавірусом дівчинки покусала санітарку

До лікарні в Миколаєві потрапила інфікована коронавірусом 9-річна дівчинка. Під час госпіталізація мати маленької пацієнтки з COVID-19 влаштувала скандал.

Про це розповіла в.о. головного лікаря обласної інфекційної лікарні Світлана Федорова сайту "Преступности.НЕТ".

За словами лікаря, 9-річну дитину з коронавірусом  та її матір привезли каретою швидкої допомоги. Дізнавшись, що дівчинку будуть госпіталізувати, жінка почала скандалити, поводилася неадекватно і, врешті-решт, забрала дитину з лікарні. Однак дівчинці стало гірше, тому її привезли вдруге. Цього разу лікарі таки вмовили матір госпіталізувати дитину.

"Приїжджали мати з дитиною, мама відмовилася (госпіталізувати доньку, - ред.), істерично кричала, кидалася на персонал. Удруге теж приїхали мама з дівчинкою, санітарку покусали, але вдалося вмовити маму, так як дитині ставало гірше. Дівчинку госпіталізували", - розповіла Федорова.

В управлінні патрульної поліції Миколаївської області в коментарі виданню повідомили, що мати відмовляла лікарям у госпіталізації дитини, тому що сама хотіла лягти в лікарню з донькою. Лікарі жінці відмовили, посилаючись на протокол. Жінка забрала дитину назад додому, куди приїхали і працівники патрульної поліції. У будинку з жінкою і дитиною розмовляла їхня сімейна лікарка, яка і вмовила жінку госпіталізувати доньку, тому вони ще раз поїхали до лікарні, де дівчинку і залишили.

Наразі дитина перебуває у лікарні у стабільно важкому стані.

Нагадаємо, в Україні 3 липня зранку число інфікованих коронавірусом піднялося до 46 763. COVID-19 за останню добу підтвердили ще у 876 осіб. 

Источник материала
Поделиться сюжетом