"Динамо" – "Шахтар": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України
"Динамо" – "Шахтар": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

"Динамо" – "Шахтар": Онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

"Динамо" – "Шахтар". Сьогодні у Києві відбудеться матч української Прем'єр-ліги між "Динамо" і донецьким "Шахтарем". Онлайн-трансляція матчу "Динамо" – "Шахтар" розпочнеться на 112.ua в 19:00, дивитися поєдинок можна на каналі 2+2.

4 червня, 19:30
Київ, "Олімпійський"
Чемпіонат України, 29 тур
"Динамо" – "Шахтар"

З останньої зустрічі команд, якій поновлювався сезон в Україні, донецький клуб оформив і відсвяткував чемпіонство, а "Динамо" хоч і зумів повернутися на друге місце, але своєю грою змушує вболівальників сильно переживати. У минулому турі обидві команди виграли свої матчі – "Шахтар" розійшовся миром з "Зорею", а "Динамо" програло в Чернігові "Десні".

Для "Динамо" сьогоднішній матч буде максимально важливий – очки потрібні, суперник принциповий і настрій відмінний. У травневій зустрічі кияни відрізками показували хороший футбол, але їх не вистачило фізично проти "Шахтаря". Зараз киян повинно вистачати на більше, та й "Шахтарю" перемога не так вже й потрібна.

Півзахисник  "Динамо" Мохаммед Кадири:

"Якщо чесно, я не сильно слідкую за грою "Шахтаря". Більше сконцентрований на нашій грі, на те, щоб грати у свій футбол, оскільки нам дуже потрібна перемога. Можливо, для "Шахтаря" цей матч вже буде не так важливий, враховуючи, що вони забезпечили собі чемпіонство. Але для нас ця гра дуже важлива, ми повинні взяти три очки. І ми зробимо все, щоб здобути цю перемогу".

Особисті зустрічі:

"Динамо" і "Шахтар" зіграли 180 матчів один з одним. Статистика на боці киян – 74 перемоги проти 54-х. 

Прогноз 112.ua: 1:1

Теги по теме
футбол чемпионат Украины
Источник материала
loader