Путіна "обнулили": поправки до російської Конституції вступили в силу
Путіна "обнулили": поправки до російської Конституції вступили в силу

Путіна "обнулили": поправки до російської Конституції вступили в силу

Згідно указу російського президента Володимира Путіна, у ніч проти суботи, 4 липня, поправки до Конституції РФ вступили в силу. 

У п'ятницю голова держави підписав відповідний указ.

"Остаточне слово щодо поправок до Конституції могли сказати тільки громадяни Росії: ми ухвалили це рішення разом", - заявив Путін на відеоконференції з робочою групою.

Нагадаємо, що під час всеросійського голосування за поправки до Конституції, "за" проголосували 77,92%, "проти" - 21,26%.

"У нас ще багато невирішених проблем, це правда. Люди часто стикаються з несправедливістю, з черствістю, з байдужістю. Багато хто живе ще дуже важко і складно, а нам, керівництву країни, при цьому часто здається, що ми робимо все можливе. Але - ні", - звернувся президент РФ до тих, хто не підтримав зміни до законодавства.

Які саме зміни у внутрішній та зовнішній політиці та устрої країни передбачають поправки до Конституції РФ - пропонуємо прочитати у матеріалі ТСН.ua. 

Відео Путіна "обнулили": у Кремлі назвали "тріумфом" результати голосування щодо поправок до Конституції

Результати референдуму щодо поправок до Конституції Росії дозволять нинішньому президенту Путіну залишатися при владі до 2036 року. Офіційно зміни підтримали 78% виборців, явки - 68% - це вже остаточні результати після обробки всіх протоколів. Поправки передбачають так зване "обнулення" президентських термінів Володимира Путіна. Адже він керує вже 20 років: чотири рази був главою держави і один раз – прем’єром.  

Источник материала
Поделиться сюжетом