Чому проміняв "Динамо" на "Шахтар": Жуніор Мораєс пояснив свій вибір
Чому проміняв "Динамо" на "Шахтар": Жуніор Мораєс пояснив свій вибір

Чому проміняв "Динамо" на "Шахтар": Жуніор Мораєс пояснив свій вибір

Нападник донецького "Шахтаря" Жуніор Мораєс пояснив, чому перейшов з київського  "Динамо" до стану принципового суперника. Жуніор став гравцем "гірників" у 2018 році

"Насправді, я давно хотів висловитися з цього приводу, але мовчав, тому що розумів, які можуть бути наслідки. Період в "Динамо" був відмінним для мене, і я пишаюся тим, що грав за цей клуб. Але у нас були розбіжності з президентом.

Те, як обговорювалося подовження мого контракту, було нешанобливо і некоректно. Після цього я вирішив, що не буду продовжувати контракт з "Динамо" і почав шукати для себе якийсь новий виклик.

І тут з'явився інтерес "Шахтаря". Було дуже складно ухвалити це рішення. Все-таки перейти в стан головного суперника... Але моя сім'я вже дуже добре адаптувалася в Україні, і я звик до УПЛ. "Шахтар" для моїх цілей був ідеальним клубом, щоб зробити крок вперед і розвиватися.

Сьогодні я можу сказати, що це був правильний вибір, і я щасливий. Радий, що зміг пограти за обох українських грандів. Це привілей не для всіх.

За останні місяці мого контракту з "Динамо" я провів в кабінеті Ігоря Суркіса більше часу, ніж за всі попередні 2,5 роки. Коли ми почали переговори, він через адвоката передав пропозицію на певну суму і все. Я цю пропозицію не прийняв.

Коли з'явилися новини, що "Шахтар" мною цікавиться, і що я підписав контракт, Суркіс почав абсолютно неадекватно зі мною говорити. Він більше переймався тим, щоб я не переходив в "Шахтар", ніж за те, щоб я залишився в "Динамо".

Коли я прийшов до його кабінету, я сказав, що ще нічого не підписав з "Шахтарем". Але я не казав, що не буду нічого підписувати. І на той момент я справді ще не підписав контракт з "Шахтарем", - розповів Мораєс в інтерв'ю Вацко Light.

  • Після переходу Мораєса до "Шахтаря", фанати тролили його. А перед матчем Суперкубка України-2018 жоден гравець "Динамо" не потиснув йому руку.
     
  • У грудні 2019 року "Шахтар" подовжив контракт з Мораєсом до 2022 року.

 

Источник материала
loader
loader