Помер легендарний футболіст "Динамо" Володимир Трошкін
Помер легендарний футболіст "Динамо" Володимир Трошкін

Помер легендарний футболіст "Динамо" Володимир Трошкін

У неділю, 5-го липня, помер видатний український футболіст та тренер Володимир Трошкін. Серце титулованого спортсмена перестало битися на 73-му році життя.

Про величезну втрату для всього українського футболу повідомляє сайт Української асоціації футболу (УАФ).

Деталі смерті Трошкіна не повідомляються.

Співчуття висловив президент "Динамо"

"Від нас пішла неординарна людина, яка залишила яскравий слід в історії "Динамо". Володимир Трошкін – це приклад справжнього динамівця, бійця на футбольному полі, гравця, який ніколи не здавався.

Володимир Миколайович був важливою частиною легендарного "Динамо" 70-х років, його самовідданість на футбольному полі допомагала динамівській команді здобувати видатні перемоги в історії українського і радянського футболу", – цитує Суркіса сайт "Динамо".

Біографія Володимира Трошкіна

Володимир Миколайович був одним із найяскравіших гравців зіркового складу київського "Динамо"-1975.

У таборі киян він став володарем Суперкубка Європи й Кубка володарів кубків, чотириразовий чемпіон СРСР, володар Кубка СРСР.

Трошкін був універсальним футболістом, нестримним в атаці, чіпким та акуратним в захисті.

Трошкін заслужений майстер спорту, заслужений тренер України, свого часу він очолював Комітет з питань статусу та трансферу футболістів Української асоціації футболу

Після завершення ігрової кар'єри тренував команди СКА (Київ), "Авангард" (Рівне), працював асистентом головного тренера олімпійської збірної України.

Теги по теме
футбол Спорт Динамо Михаил Гема
Источник материала
loader
loader