Тренер Гвоздика розкрив причини завершення кар'єри українського боксера
Тренер Гвоздика розкрив причини завершення кар'єри українського боксера

Тренер Гвоздика розкрив причини завершення кар'єри українського боксера

Тедді Атлас, тренер ексбоксера Олександра Гвоздика, розповів, чому українець прийняв рішення завершити професійну кар'єру. Як і говорив сам боксер, причина криється у відсутності поєдинків.

В інтерв'ю ютуб-каналу THE FIGHT with Teddy Atlas Атлас висловив припущення, що Гвоздик міг продовжувати кар'єру. Втім, корективи внесла пандемія COVID-19.

Гвоздик мав повернутися

Команда Гвоздика планувала повернення українського боксера на шостий місяць після поразки Артуру Бетербієву.

Українець програв росіянину титульний бій у жовтні 2019 року.

Проте промоутери Гвоздика не змогли організувати бій через карантин. Олександр мав вийти в андеркарті поєдинку Ломаченко – Лопес 30 травня.

Я хотів, щоб Гвоздик відпочив шість місяців. Його промоутери повинні були організувати його повернення. Я запитав, як багато він хоче відпочинку, він відповів, що шість місяців – необхідний йому час для відновлення,
– розповів Атлас.

За словами тренера, українець був готовий повернутися у квітні.

"Ми всі були готові, і промоутери говорили про бій, але він не стався. Потім ще один. Таке буває. Якби відбувся один з цих поєдинків, то він би ще бився. Але цього не сталося. Це просто розчарування від того, що зірвався бій", – заявив Атлас.

Він також додав, що Гвоздику більше не потрібно битися, якщо в цьому немає потреби.

Натомість сам боксер в інтерв'ю Boxing Scene заявив, що не відкидає можливості повернення у бокс.

"Подивимося, що станеться. Все залежить від того, як складеться моя кар'єра у бізнесі. Ніколи не говори ніколи. Прямо зараз я не впевнений, що хочу цим займатися, але ніколи не говори ніколи. Я відкритий до перемовин, Я розгляну пропозиції, але це не те, що я шукаю на цей момент", – сказав Гвоздик.

Теги по теме
Спорт Бокс Михаил Гема
Источник материала
Поделиться сюжетом