Надавали іноземцям відвертий контент у режимі реального часу: у Херсоні викрили порностудію
Надавали іноземцям відвертий контент у режимі реального часу: у Херсоні викрили порностудію

Надавали іноземцям відвертий контент у режимі реального часу: у Херсоні викрили порностудію

У Херсоні діяла порностудія, послугами якої через спеціальний сайт користувалися іноземці. Поліцейські встановили організатора, адміністратора та шістьох жінок віком від 22 до 28 років, причетних дозлочинного бізнесу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Організатор займався господарськими та фінансовими питаннями, добирав персонал, консультував дівчат, вів бухгалтерський облік. А адміністратор слідкував за справністю обладнання, підшукував кадри в соціальних мережах, навчав користуванню спеціалізованого вебкам-сайту в Інтернеті", - йдеться у повідомленні.

Моделі працювали за комп'ютерами у приміщенні порностудії, що знаходилась у місті. Кожен комп'ютер був оснащений вебкамерою для онлайн-відеозйомки та професійним освітленням. Дівчата користувались спеціалізованим сайтом та надавали іноземцям порноконтент у режимі реального часу. Сплата за послуги здійснювалася щохвилинно в іноземній валюті.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські вилучили комп’ютери, ноутбуки, вебкамери, мікрофони та інші носії інформації, які використовувались для створення і розповсюдження відео порнографічного характеру. Поліцейські виявили та задокументували протиправну діяльність шістьох дівчат віком від 22 до 28 років, які у якості веб-моделей безпосередньо займалися розповсюдженням продукції порнографічного характеру.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст.301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Наразі готується повідомлення про підозру організатору та адміністратору порностудії. Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, 12 червня у  Миколаєві правоохоронці викрили мережу онлайн-порностудій з місячним прибутком у понад 2,5 млн грн. 

Відео У Одеській області педофіл намагався викрасти дітей, у телефоні копи знайшли порнографічні матеріали

У селі Одеської області серед білого дня педофіл намагався викрасти семирічну дівчинку. Їй вдалося втекти, але чоловік спробував зчинити злочин знову, у сусідньому районі. Зловмисника затримала поліція і знайшла в мобільному телефоні порнографічні матеріали. На чиєму боці закон і як зловмисник може бути покараний – у сюжеті.

У Одеській області педофіл намагався викрасти дітей, у телефоні копи знайшли порнографічні матеріали

 

Источник материала
loader
loader