У Києві чоловіки влаштували стрілянину на Подолі
У Києві чоловіки влаштували стрілянину на Подолі

У Києві чоловіки влаштували стрілянину на Подолі

У Києві на вулиці Костянтинівській біля кінотеатру "Жовтень" вранці 6 липня сталася стрілянина.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Сьогодні близько 5-ї години до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про стрілянинуна вулиці Костянтинівській", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, біля кінотеатру до компанії молодиків підійшли двоє місцевих мешканців напідпитку, які зробили їм зауваження начебто через гучну поведінку. Однак коли молодики на нього не відреагували, розпочалась штовханина, під час якої один із чоловіків дістав зброю та здійснив декілька пострілів.

Як зазначається, після втручання правоохоронців конфлікт припинився. З місця події експерти вилучили пістолет та два магазини, а також телескопічну металеву палицю, вилучене направлено на експертизу.

Наразі двоє правопорушників затримані, ними виявились 37- та 38-річний кияни, один з яких притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насилля.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Усі обставини події встановлюються.

Читайте також:

У Києві водійка тролейбуса побила пасажира через докір про маску

На Закарпатті серед ночі невідомі з гранатомета обстріляли розважальний комплекс

У Житомирській області 13-річного хлопця знайшли з кулею в голові

У Вінницькій області киянин через ревнощі зарізав косою чоловіка, якому допомагав по господарству

Источник материала
loader
loader