У Миколаївській області зафіксували масовий мор риби
У Миколаївській області зафіксували масовий мор риби

У Миколаївській області зафіксували масовий мор риби

Поблизу села Іванівка, що в Очаківському районі, Миколаївської області зафіксували масовий мор риби. Інспектори Державної екологічної інспекції взяли проби води для лабораторного дослідження.

Про це повідомив 7 липня голова ДЕІ України Андрій Мальований у Facebook.

"Масовий мор риби зафіксовано на Миколаївщині. Вчора інспектори ДЕІ, обстеживши берегову смугу Дніпровського лиману біля села Іванівка, що в Очаківському районі, виявили масову загибель риби", - йдеться у повідомленні.

На ділянці довжиною один кілометр та шириною один метр на кожен квадратний метр зафіксували по 40 мертвих бичків та по 10 атерин.

"ДЕІ буде з’ясовувати причини мору: вже взяті проби води, щоб провести дослідження у лабораторії", - зазначив Мальований.

Мор риби

Масовий мор риби зафіксовано на Миколаївщині. Вчора інспектори ДЕІ, обстеживши берегову смугу Дніпровського лиману біля села Іванівка, що в Очаківському районі, виявили масову загибель риби. На ділянці, довжиною 1000 метрів та шириною 1 метр, на кожен квадратний метр зафіксували по 40 мертвих бичків та по 10 екземплярів атерини. ДЕІ буде з’ясовувати причини мору: вже взяті проби води, щоб провести дослідження у лабораторії.

Опубліковано Андрій Мальований Вівторок, 7 липня 2020 р.

Нагадаємо, днями рибпатрульні знайшли179 мертвих молодих рибин у річці Здвиж поблизу села Юрів у Макарівському районі. 

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader