"Динамо" – "Ворскла": Онлайн-трансляція фінального матчу Кубка України
"Динамо" – "Ворскла": Онлайн-трансляція фінального матчу Кубка України

"Динамо" – "Ворскла": Онлайн-трансляція фінального матчу Кубка України

"Динамо" – "Ворскла". Сьогодні на харківському "Металісті" відбудеться фінальний поєдинок Кубка України, в якому зійдуться київське "Динамо" і полтавська "Ворскла". Онлайн-трансляція матчу "Динамо" – "Ворскла" розпочнеться на 112.ua в 21:00, дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

8 липня, 21:30
Харків, "Металіст"
Кубок України, фінал
"Динамо" – "Ворскла"

Чемпіон України цього сезону вже з'ясувався. Тепер настала черга визначитися переможцю в Кубку України. У головному поєдинку турніру зійдуться 11-разовий володар трофею київське "Динамо" і полтавська "Ворскла", у якій лише один Кубок в історії. 

Для обох команд перемога сьогодні вкрай важлива. "Динамо" давно не вигравало трофеїв і постійно програвав боротьбу у внутрішніх турнірах "Шахтарю". А для "Ворскли" перемога у фіналі – місце в Лізі Європи, що для полтавського клубу стало б неймовірним успіхом. Деякі ЗМІ пишуть, що з 6 млн євро, які клуб може отримати від УЄФА за вихід у групу, один мільйон євро дістанеться гравцям за перемогу у фіналі.

Півзахисник "Динамо" Беньямін Вербич:

"Ми знаємо, що одна гра все вирішує. І "Ворскла" на неї все поставила, але ми до цього готові. І будемо намагатися привезти кубок до Києва"

Особисті зустрічі:

56 матчів зіграли між собою "Динамо" та "Ворскла". 4 поєдинки завершилися перемогою полтавського клубу. Ще 10 разів команди грали внічию. "Динамо" виграло останні 8 матчів у "Ворскли". У цьому сезоні кияни розгромили 5:0 "Ворсклу" у Полтаві та мінімально обіграли в Києві 2:1.

Прогноз 112.ua: 3:1

Теги по теме
футбол
Источник материала
loader
loader