Виявив фекалії в ліжку: Джонні Депп шокував деталями подружнього життя з Ембер Герд
Виявив фекалії в ліжку: Джонні Депп шокував деталями подружнього життя з Ембер Герд

Виявив фекалії в ліжку: Джонні Депп шокував деталями подружнього життя з Ембер Герд

У королівському суді Лондона у вівторок, 7 липня, розпочався судовий процес, у якому голлівудська зірка Джонні Депп відстоює свою честь.

Там же актор судиться з виданням The Sun, яке 2018-го року у статті назвало його "людиною, яка б'є дружину". Процес триватиме три тижні і за цей час шанувальники Деппа дізнаються багато жахливих речей про його подружнє життя з Ембер Герд.

Приміром, Депп зізнався, що Ембер часто його провокувала та поводилася неадекватно. Проте, за словами Деппа, весь цей час він ще тримав себе в руках. Останньою краплею стало те, що одного разу Джонні знайшов у подружньому ліжку фекалії. Артист вважає, що це зробила Ембер, або хтось з її друзів. Акторка назвала це тоді "невинним жартом", пише DailyMail.

Ембер Герд та Джонні Депп
Associated Press
Джонні Депп та Ембер Герд

Також Депп пригадав, як Герд загасила цигарку об його щоку і кинула у нього пляшку, яка відтяла йому півпальця.

Пригадав Депп у суді і провокацію від Герд 2015-го року, коли на той час подружжя летіло у літаку.

Вона декілька разів вдарила мене по обличчю. Тоді я попрямував в іншу частину літака, щоб піти від неї, але вона пішла за мною і знову вдарила по обличчю і голові. Я відштовхнув її від себе і повалив. Потім схопив подушку і замкнувся в санвузлі, де проспав весь час польоту
поділився Депп

Депп запевнив, що коли він намагався уникати сварок та бійок з Герд, він тікав від неї, через це акторка називала чоловіка "слабаком" і "безхребетним".

Актор зізнався, що свого часу мав залежність від наркотичних речовин та алкоголю, з чим, до речі, йому допоміг впоратися співак Елтон Джон. Та Джонні Депп запевняє, що він ніколи б не підняв руку на жінку, в якому б стані не був. І додав, що ніколи не мав проблем з управлінням гнівом.

Джонні Депп
Associated Press
Джонні Депп

Так от, на запитання адвоката, чи бив він бодай раз за 14 років спільного життя свою колишню цивільну дружину та матір його двох дітей Ванессу Параді – Депп впевнено відповів "ні".

У ході процесу Джоні Депп також розповів суддям та адвокатом про початок їхнього роману з Ембер Герд. Як відомо, вони познайомилися на зніманнях стрічки "Ромовий щоденник" 2011-го року.

Тоді вона була дуже дружелюбна і прагнула розповісти мені про нещодавно пережитий розрив зі своїм партнером. Якби я знав тоді те, що знаю зараз, я б побачив попереджувальні знаки, але я не побачив їх. Вона була гарна і дуже цікавилася мною і моєю роботою, як мені тоді здавалося. І я купився на це. Пізніше зрозумів, що у неї була мета - вийти за мене заміж, щоб зробити кар'єру і отримати фінансову вигоду, і вона знала, як це здійснити
розповів Депп

Актор зізнався, що Ембер захоплювалася його грою у стрічках, та коли вже вони почали зустрічатися, з'ясувалося, що Герд не бачила жодного фільму за участю Деппа.

Вона знала, чого хоче, і я був легкою мішенню. Тепер я переконаний, що вона увійшла в моє життя, щоб відняти у мене все, що можна, а потім знищити те, що залишилося
сказав актор

Нагадаємо, познайомившись під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник" знаменитостям Джонні Деппу та Ембер Герд пророкували міцні стосунки. У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, а через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві.

Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію, стверджуючи, що Ембер ніколи не бив. Актор навіть подав позов про наклеп, щоб довести, що всі звинувачення в домашньому насильстві, висунуті Ембер проти нього, засновані на брехні.

Якщо представникам актора вдасться це довести, їй загрожує до трьох років в'язниці.

Источник материала
loader
loader