Вбивство Гандзюк: суд знову не захотів розглядати скаргу на арешт Мангера
Вбивство Гандзюк: суд знову не захотів розглядати скаргу на арешт Мангера

Вбивство Гандзюк: суд знову не захотів розглядати скаргу на арешт Мангера

Київський апеляційний суд знову відклав розгляд скарги адвокатів на рішення Печерського райсуду столиці про тримання під вартою голови Херсонської ОДА Владислава Мангера. Його підозрюють в замовленні вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляється на сторінці ініціативи ”Хто замовив Катю Гандзюк?” у Facebook.

”Апеляційне засідання на обраний запобіжний захід для Мангера не відбулось... Судді визнали обов‘язковою присутність Мангера на засіданні, тому відклали його розгляд...”, - йдеться в повідомленні.

Апеляційне засідання на обраний запобіжний захід для Мангера не відбулось. Замовник вбивства Катерини Гандзюк і далі...

Опубліковано Хто замовив Катю Гандзюк? Четвер, 9 липня 2020 р.

Засідання перенесено на 13 липня, початок – о 15.00.

Відео Адвокати Мангера  проситимуть випустити підзахисного із СІЗО

Адвокати Владислава Мангера - підозрюваного в організації убивства Катерини Гандзюк - сьогодні проситимуть випустити підзахисного із СІЗО. Голова Херсонської ради за рішенням суду перебуває під арештом до 28 липня.  Запобіжний захід йому обирали у столиці - доправили до Києва примусово з херсонської лікарні, де він начебто лікувався від гіпертонічного кризу. Активістку Катерину Гандзюк облили кислотою у липні 2018 року. За три місяці вона померла. І саме Мангера слідство вважає головним організатором цього убивства.   

Адвокати Мангера  проситимуть випустити підзахисного із СІЗО

Раніше повідомлялося, що головному фігуранту в справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк голові Херсонської облдержадміністрації Владиславу Мангеру призначили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 28 липня без можливості внесення застави.

Источник материала
loader
loader