У Польщі двох українців звинуватили у крадіжках і зберіганні наркотиків
У Польщі двох українців звинуватили у крадіжках і зберіганні наркотиків

У Польщі двох українців звинуватили у крадіжках і зберіганні наркотиків

У столиці Польщі заарештували двох українців, яких підозрюють у крадіжці на будівництві і інших об'єктах на загальну суму близько 68 тисяч злотих.

Про це повідомляє RMF24.

За версією слідства, двоє українців 28 та 24 років  поцупили обладнання з контейнера, який знаходився біля будівництва, на суму близько 30 тисяч злотих. Правоохоронці затримали українців за місцем їхнього перебування. Однак чоловіки почали заперечувати свою причетність до цієї крадіжки.

Під час обшуку квартири, де проживали українці, поліцейські виявили декілька доз марихуани та психотропну речовину, а також валізу з елементами професійного звукового обладнання, походження якого чоловіки не змогли пояснити. Крім того, у їхній машині були знайдені ломи і плоскогубці, які могли використовуватися для зламу.

Таким чином одному з них висувають звинувачення у пограбуванні й крадіжці, а іншого звинувачують у зберіганні наркотичних і психотропних речовин. За рішенням суду їх залишили під вартою на 3 місяці. У разі доведення їхньої вини, чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліція Польщі з'ясувала, що хостел з українцями у селі Погожице в комуні Хшанув підпалив 42-річниймісцевий житель, який постійно конфліктував зі своїми сусідами. Поляки переконують, що це не було зроблено через неприязнь до українців. 

Источник материала
loader
loader