Білі спальні, півонії та дзеркала — в яких умовах жила Меган Маркл до зустрічі з принцом Гаррі
Білі спальні, півонії та дзеркала — в яких умовах жила Меган Маркл до зустрічі з принцом Гаррі

Білі спальні, півонії та дзеркала — в яких умовах жила Меган Маркл до зустрічі з принцом Гаррі

Зараз 38-річна Меган Маркл і 35-річний принц Гаррі оберігають свій будинок і не показують його у соцмережах та пресі. Але до весілля з британським принцом життя Меган було зовсім іншим. Вона вела Instagram і особистий блог, де нерідко ділилася фотографіями своїх інтер'єрів.

Як пише видання "Spletnik", до знайомства з Гаррі Меган жила в Торонто і Лос-Анджелесі. Судячи зі знімків її спалень в тих будинках, вона дуже любить білий колір в дизайні, металеві деталі інтер'єру і картини на стінах. Спальню Маркл прикрашали дзеркала і низка деталей, які створюють затишок. Зокрема, там були свічки, квіти у вазах, книги, журнали і дерев'яні меблі.

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі, скріншот: YouTube

Над ліжком Меган буда замічена акварельна картина нью-йоркського художника і ілюстратора Інсли Фарісса. Одну зі своїх фотографій у соціальній мережі Меган Маркл підписала: "Завжди купуй собі квіти і особливо — півонії".

Слід нагадати, до шлюбу з принцом Гаррі тоді ще акторка була одружена з Тревором Енгельсоном, з яким прожила в Лос-Анджелесі два роки. Пізніше їхній сімейний будинок було виставлено на продаж — саме тоді у мережі з'явилися й фотографії. В очі найбільше кидалося поєднання білих стін і дерев'яної підлоги, природні матеріали в інтер'єрі і дзеркала.

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп назвав себе "відповідальним батьком" і зробив зізнання — давав марихуану 13-річній доньці

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення — різниця приголомшлива

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки

Теги по теме
Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом