Замість розваг - штраф: чи дотримуються столичні клуби карантинних обмежень
Замість розваг - штраф: чи дотримуються столичні клуби карантинних обмежень

Замість розваг - штраф: чи дотримуються столичні клуби карантинних обмежень

У селищі Козин Київської області поліцейські закрили нічний клубчерез порушення карантинних застережень. Заклад працював після 23 години, а персонал та понад півтисячі відвідувачів були у ньому без засобів індивідуального захисту.
 
Чи дотримуються у нічних клубах карантинних застережень — у сюжеті Сніданку з 1+1.

Перевірка почалася з нічного клубу в столичному Солом’янському районі. Біля входу стоїть охоронець, який каже: заклад не працює. Проте через надто гучну музику виникли сумніви, а тому ми вирішили дочекатися адміністратора та таки зайти в приміщення. 

"Люди сьогодні були, але о 23 годині вже нікого немає. Ми закриваємо зміну вже: залишився один офіціант, я і бармен”, - каже керівниця нічного клубу  Юлія Архипенко. Оглянувши заклад, можна сказати: у ньому все добре. 

Наступний клуб для перевірки розташований у центрі Києва. У закладі пояснюють, що він зачинений. За словами охоронця, від 23:00 тут вже відвідувачів не було. Хоч клуб і зачинений, але охочих потрапити всередину достатньо. 

Відео Чи дотримуються столичні клуби карантинних застережень

Замість розваг – штраф! У селищі Козин, Київської області поліцейські закрили нічний клуб через порушення карантинних застережень. Про це повідомляє Нацполіція Київщини. Заклад працював після 22 години, а персонал та понад півтисячі відвідувачів були в ньому без засобів індивідуального захисту. Команда "Сніданку" вирішила перевірити столичні клуби. Чи дотримуються там карантинних застережень -  дивіться далі в сюжеті.   

Поблизу ще одного нічного клубу у центрі Києва. Кількість поліції та потенційних відвідувачів просто зашкалювала.  У цей заклад охоронці, нас теж не захотіли пропускати. Вони кажуть, що нічний клуб зачинений.

За даними поліції, у столиці карантинними заходами нехтує кожен четвертий розважальний заклад. За незначні порушення - штраф, а от за приймання відвідувачів вночі покарання суворіше - закриття. Лише за минулий тиждень припинили працювати чотири нічні клуби Києва.

Источник материала
Поделиться сюжетом