У ЧНУ вручили випускні документи військовослужбовцям і членам їх сімей
У ЧНУ вручили випускні документи військовослужбовцям і членам їх сімей

У ЧНУ вручили випускні документи військовослужбовцям і членам їх сімей

Сьогодні, 15 липня 2020 року, у парку Резиденції митрополитів Буковини і Далмації відбулося урочисте вручення випускних документів про навчання слухачам курсів перепідготовки військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей.

Саме в цей день завершився весняний семестр курсів спільного норвезько-українського проекту «Норвегія-Україна.

Професійна перепідготовка.

Інтеграція в державну систему», в рамках якого на економічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича 4 місяці військовослужбовці, звільнені в запас, ветерани, учасники ООС та члени їх сімей навчалися за спеціальністю «Організація та управління підприємницькою діяльністю».

Модерувала проведення вручення доцент кафедри бізнесу та управління персоналом Наталія Філіпчук.

Після першочергового привітання усіх присутніх, прослухання гімнів України та Норвегії, а також хвилини мовчання за загиблих учасників бойових дій, до слухачів курсів звернувся ректор університету.

Він похвалив і колектив викладачів економічного факультету, і учасників навчального процесу за їхню спільну працю і зазначив, що у будь-якому випадку 4 місяці курсів для обох сторін пройшли не дарма.

Опісля відбулося вручення випускних документів про проходження курсів перепідготовки, які вручав декан економічного факультету.

Про це йдеться на офіційному сайті навчального закладу.

Теги по теме
новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом