У Києві затримали підозрюваних у вбивстві слідчого СБУ - ЗМІ
У Києві затримали підозрюваних у вбивстві слідчого СБУ - ЗМІ

У Києві затримали підозрюваних у вбивстві слідчого СБУ - ЗМІ

Правоохоронці затримали в Києві двох чоловіків, які, ймовірно, вбили полковника Служби безпеки України, слідчого з особливо важливих справ Романа Закладного. У затриманих знайшли банківську картку працівника СБУ.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на джерела.

Одного з чоловіків затримали у квартирі на вул. Маршала Малиновського на Оболоні - неподалік від місця, де був убитий Закладний.

У затриманих знайшли банківську картку слідчого.

За попередніми результатами експертизи, смерть полковника СБУ настала внаслідок удару по голові тупим предметом, додало джерело.

Нагадаємо, 15 липня вночі у Києві на Оболонізнайшли вбитим працівника Служби безпеки України. Убитий - слідчий в особливо важливих справах СБУ Роман Закладний, який займався розслідуванням кримінальних проваджень, пов’язаних із державною зрадою та подіями на сході України. Чоловік мав сьогодні вийти на пенсію. 

Відео Слідчі з`ясовують обставини вбивства співробітника СБУ на столичній Оболоні

На столичній Оболоні знайшли тіло співробітника Служби Безпеки України. Чоловіка вночі з ознаками насильницької смерті у подвір’ї виявила пара, що вигулювала собаку. Офіцер спецслужби помер від внутрішньочерепної травми - його вдарили тупим предметом. У нього були вивернуті кишені штанів та зняте взуття. Роман Закладний працював слідчим в особливо важливих справах СБУ та займався розслідуванням кримінальних проваджень, пов’язаних із державною зрадою та подіями на сході України. Було це пограбування чи спеціально інсценовані обставини, аби скидалося на побутовий злочин - нині з'ясовують слідчі. У СБУ загибель свого колеги не коментують.

Слідчі з`ясовують обставини вбивства співробітника СБУ на столичній Оболоні
Источник материала
loader
loader