На Донбасі бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню: гатять із забороненого озброєння
На Донбасі бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню: гатять із забороненого озброєння

На Донбасі бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню: гатять із забороненого озброєння

Упродовж доби, 15 липня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння: міномети калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Про це повідомили у пресштабі Операції об'єднаних сил. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід противник відкривав вогонь поблизу Мар’їнки,Талаківки, у районі населених пунктів Гнутове, Водяне та Авдіївки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти стріляли поруч з Новолуганським, неподалік Оріхового та Новотошківського. 

"Для придушення вогневих засобів противника наші воїни оперативно застосували штатне озброєння. Відповідь була адекватною – після чого ворог припинив свою активність. За даними розвідки, 15 липня українські захисники знищили двох загарбників", йдеться  у повідомленні. 

Бойовики також застосували вогневі засоби ураження по українському населеному пункту. Було обстріляно з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2, що перебувають на озброєнні ЗС РФ, селище Новолуганське. Один з нерозірваних боєприпасів виявлено на території сільськогосподарського підприємства цього прифронтового населеного пункту. 

За минулу добу втрат серед українських захисників Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Як повідомлялося, Російські збройні формування на Донбасі вкотре порушили Мінські домовленості і застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот". Інцидент стався в Донецькій області поблизу Новомихайлівки. 

Відео Авдіївська промзона: ближні бої та стрілянина продовжуються щодня вже кілька місяців поспіль

Ворожі кулі чи не щодня сипляться на голови оборонців Авдіївської промзони. Там ближні бої тривають із самого ранку. Ночами стрілкотня лише посилюється. Але бійці не ховаються, ворожий вогонь приборкують тут же. Один день з бійцями на "промці" провела ТСН. Більше про війну на Сході України

Авдіївська промзона: ближні бої та стрілянина продовжуються щодня вже кілька місяців поспіль

 

Источник материала
loader
loader