В Одесі із затонулого танкера "Делфі" стався витік нафтопродуктів
В Одесі із затонулого танкера "Делфі" стався витік нафтопродуктів

В Одесі із затонулого танкера "Делфі" стався витік нафтопродуктів

Біля місця кораблетрощі танкера "Делфі" зафіксували новий витік нафтопродуктів.

Про це повідомила пресслужба комунальної установи "Рятувально-водолазна служба Одеської міськради".

"Сьогодні близько 7 год. 30 хв. матросами-рятувальниками комунальної установи "Рятувально-водолазної служби Одеської міської ради" шляхом зорового спостереження помічено витікання нафтопродуктів з танкера Delfi, що зазнав аварії поблизу пляжу "Дельфін", - йдеться у повідомленні.

Про витік палива і забруднення морської води рятувальники повідомили Державну екологічну інспекцію в Одеській області та правоохоронні органи.

Як повідомлялося, танкер потрапив у кораблетрощу під час сильного осіннього шторму наприкінці листопада минулого року. Хвилями його прибило до берега, де він зачепився за хвилеріз та частково затонув. Власника зобов'язали прибрати "Делфі" до 31 березня або ж заплатити портовикам, щоб ці роботи виконали вони. Поки судновласник зволікає, а тому судно пролежить у морі щонайменше до кінця літаНа час курортного сезону його взяли під охорону. 

Відео Танкер "Делфі" лишається в морі і забруднює воду біля одеського пляжу

У воді з нафтопродуктами купаються на одеських пляжах біля напівзатонулого танкера. Попри курортний сезон, сумнозвісний "Делфі" лишається в морі і забруднює його паливом. У соцмережах постять фото з масною плямою. Але чиновники твердять – показники забруднення не перевищені. Чи правда це і коли танкер нарешті заберуть – у сюжеті.

Танкер "Делфі" лишається в морі і забруднює воду біля одеського пляжу

 

Источник материала
loader
loader