"Укразалізниця" відкрила продаж на 100% місць потягів, що прямують з Києва та навпаки
"Укразалізниця" відкрила продаж на 100% місць потягів, що прямують з Києва та навпаки

"Укразалізниця" відкрила продаж на 100% місць потягів, що прямують з Києва та навпаки

Починаючи від 16 липня "Укрзалізниця" продаватиме 100% квитків на всі потяги, що курсують з Києва та до столиці.

Про це повідомили в пресслужбі залізничників.

В "Укрзалізниці" зазначають, що відновили продаж на 100% місць після погодження з Київської міської державної адміністрації.

"Відповідно до постанови Міністерства охорони здоров’я України від 03.07.2020 №39 дозволяється перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення в межах кількості місць, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу. У разі здійснення перевезення до регіону, в якому не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, дозволяється перевезення в межах 50% кількості місць. Раніше реалізація квитків в обсязі 100% була розпочата на такі поїзди: №7/8 Харків — Одеса — з 2 червня, №81/82 Харків — Новоолексіївка та №53/54 Дніпро — Одеса — з 17 червня, №91/92 Одеса — Костянтинівка — з 29 червня", – йдеться в повідомленні.

  • Нагадаємо, що "Укрзалізниця" вже відновила курсування 65 поїздів — це більше половини від докарантинної кількості.
  • Раніше повідомлялося, що АТ "Укрзалізниця" з 17 липня відновлює курсування"Подільського експресу". Маршрут потягу: Київ - Кам`янець-Подільський - Могилів-Подільський.

Сервіс продажу квитків proizd.ua. Купуйте зручно, на будь-якому пристрої!

Відео "Укрзалізниця" відновлює майже чотири десятки поїздів

Українці із сьогоднішнього дня стануть мобільнішими. "Укрзалізниця" відновлює майже чотири десятки поїздів. Це приміські і регіональні потяги Південно-Західної залізниці. Там діятиме обмеження щодо кількості пасажирів, стоячих не братимуть. Також обов’язковими є маски: і для пасажирів, і для персоналу. Які саме електрички запускати - вирішує керівництво кожної області окремо, залежно від епідемічної ситуації в регіоні.

"Укрзалізниця" відновлює майже чотири десятки поїздів
Источник материала
loader
loader