Окупанти не припиняють обстріли позицій ООС: троє військових отримали поранення
Окупанти не припиняють обстріли позицій ООС: троє військових отримали поранення

Окупанти не припиняють обстріли позицій ООС: троє військових отримали поранення

Упродовж доби, 16 липня,збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню: троє військових отримали поранення, а один - бойове травмування. 

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу Операції об'єднаних сил. 

Під час обстрілів бойовики застосовували заборонені до використання на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти відкривали вогонь поблизу Водяного, населених пунктів Опитне, Старогнатівка, Гнутове, Авдіївки та неподалік Мар’їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики порушили режим тиші поблизу Новозванівки, неподалік Причепилівки та біля населеного пункту Оріхове.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів троє захисників Об’єднаних сил отримали поранення, ще один воїн – бойове травмування. Усім військовослужбовцям було надано першу медичну допомогу та оперативно евакуйовано до лікувальних закладів.

"Для придушення вогневих засобів загарбників наші оборонці оперативно застосували штатне озброєння та дали чітко зрозуміти окупантам, що їхня злочинна діяльність не залишиться безкарною. Українська відповідь була адекватною – після чого ворог припинив свою активність", - йдеться у повідомленні ООС.

За даними розвідки, 16 липня військові знищили одного та поранили щонайменше ще одного загарбника.

Як повідомлялося, 15 липня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння: міномети калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. 

Відео Стара тактика: бойовики все частіше обстрілюють будинки цивільного населення

Доба на фронті без втрат. За останній час таке вже стало рідкістю. Однак, попри це, бойовики цього літа все частіше обстрілюють будинки цивільного населення. Це стара тактика, окупанти її використовують, щоби жителі Донбасу ненавиділи українську армію. І в такій війні бійці знов таки тримають оборону. Як саме – у сюжеті. Більше про війну на Сході України

Стара тактика: бойовики все частіше обстрілюють будинки цивільного населення

 

Источник материала
loader
loader