Емілія Кларк закрутила новий роман: фото пари, – ЗМІ
Емілія Кларк закрутила новий роман: фото пари, – ЗМІ

Емілія Кларк закрутила новий роман: фото пари, – ЗМІ

Британська акторка та зірка "Гри престолів" Емілія Кларк потрапила в об'єктив папараці під час романтичної прогулянки. Її помітили поряд з помічником режисера Томом Тернером. У пресі вже встигли припустити, що зірок пов'язує більше, ніж просто дружба.

До життя голлівудських зірок завжди прикута увага ЗМІ, папараці та публіки. І чим більшої популярності та визнання вони досягають, тим складніше їм приховувати особисте. Так, привід для чуток про новий роман дала зірка культового телесеріалу "Гра престолів" 33-річна Емілія Кларк. Як інформує видання Daily Mail, в акторки стосунки з помічником режисера Томом Тернером. 

Пару сфотографували під час прогулянки в одному з парків Лондона. Емілія Кларк, вбрана в легку мінісукню з квітковим принтом і світлий кардиган, вигулювала песика Теда, який з'явився в неї у січні цьогоріч. За словами інсайдерів, саме цей домашній улюбленець зблизив знаменитостей. 

Том Тернер склав компанію Емілії Кларк під час виходу. Пара жваво спілкувалася, а згодом насолоджувалася відпочинком на траві, сівши близько одне до одного. Вони стримували свої почуття, проте у пресі вже встигли припустити, що в акторки та помічника режисера роман. 

Варто зазначити, що лише в березні цього року Емілія Кларк в одному з інтерв'ю зізнавалася, що її серце вільне. Якщо раніше її обранцями були переважно актори, то зараз, за словами зірки, вона не хоче зав'язувати стосунки з колегами. Останній роман "матері драконів" закінчився наприкінці 2019-го, після року зустрічань з кінорежисером Чарлі Макдавеллом. 

У той час Том Тернер побудував успішну кар'єру в Лондоні й долучався до створення таких культових картин, як "Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія", "Ангели Чарлі" та "Марія – королева Шотландії". Серед його друзів є найпопулярніші зірки сучастості, з якими асистента режисера зводить робота. Раніше його пов'язували романтичні стосунки зі шведською акторкою Ребеккою Фергюсон, яка відома завдяки серії фільмів "Місія нездійсненна". 

 

Теги по теме
Стиль жизни Голливуд Марина Джура
Источник материала
Поделиться сюжетом