Одна з держав Балтії скасувала двотижневу самоізоляцію після повернення з України
Одна з держав Балтії скасувала двотижневу самоізоляцію після повернення з України

Одна з держав Балтії скасувала двотижневу самоізоляцію після повернення з України

Двотижнева самоізоляція після повернення з України до Литви від 20 липня скасовується. Новий список так званих "червоних" і "зелених" країн, після відвідування яких потрібен чи непотрібен 14-денний карантин, почав діяти в Литві 20 липня.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я Литви, пише baltic-course.

Тим часом, щоб запобігти поширенню коронавірусу, уряд Литви запровадив двотижневу самоізоляцію для тих, хто повернувся з Хорватії, Ісландії та Іспанії. Такі ж обмеження діють для громадян Люксембургу, Португалії, Болгарії та Румунії.

"У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Хорватії, прибуття іноземців з цієї країни заборонено, а для громадян Литви, які повертаються, буде запроваджена обов'язкова 14-денна ізоляція", - йдеться в повідомленні міністерства.

Нагадаємо, 16 липня Болгаріядозволила українцям в'їздити на територію своєї країни без проходження двотижневого карантину. 

Відео ЄС оновив список "в'їзних" країн: безперешкодний в'їзд українцям дозволила лише Болгарія

В ЄС оновили список так званих "в'їзних" держав. Україну, як і очікувалося, поки не додали. Перелік навпаки скоротили. І виключили Сербію та Чорногорію. Тож там лишилися 13 країн. Наступний перегляд обіцяють за два тижні. Втім, до однієї країни ЄС - Болгарії - українські туристи вже можуть потрапити безперешкодно. Так вирішив тамтешній уряд. Ще один член ЄС - Хорватія - дозволяє українцям в'їзд з негативним тестом.

ЄС оновив список "в'їзних" країн: безперешкодний в'їзд українцям дозволила лише Болгарія
Источник материала
loader
loader