У Кривому Розі чоловіки викрали та катували у підвалі двох підлітків
У Кривому Розі чоловіки викрали та катували у підвалі двох підлітків

У Кривому Розі чоловіки викрали та катували у підвалі двох підлітків

У Кривому розі троє чоловіків викрали хлопців віком 14 та 16 років, зачинили їх у гаражі та катували півтори доби. Правоохоронці затримали одного з нападників. 

Про це повідомляє Нацполіція.

"Повідомлення про зникнення двох друзів у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області надійшло до поліції увечері 19 липня. Батьки повідомили, що сини не виходять на зв'язок з ранку", - йдеться у повідомленні.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до зникнення двох дев'ятикласників можуть бути причетні троє місцевих жителів. У гаражному кооперативі в Покровському районі правоохоронці виявили гараж, в якому, ймовірно, й утримували хлопців. 

"Потрапивши всередину, правоохоронці виявили в підвальному приміщенні виснажених дітей. Хлопців доставили до лікарні з численними тілесними ушкодженнями", - повідомили у поліції.

Як встановили поліцейські, хлопців викрали в суботу ввечері. Зловмисники надягнули їм на голову пакети, посадили до багажника автомобіля "БМВ" та вивезли до лісосмуги, де почали бити й катувати. Побитих дітей привезли до гаража одного з підозрюваних і замкнули у підвалі. З місця події вилучено знаряддя злочину: бита, ножі та пістолет травматичної дії.

 За підозрою у нападі на підлітків поліцейські затримали 36-річного чоловіка. Наразі він надає свідчення у відділенні поліції. Тривають заходи щодо затримання ще двох підозрюваних. За катування та незаконне позбавлення волі двох підлітків поліція м. Кривий Ріг відкрила кримінальні провадження за ч. 3. ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 187 (розбій) та ст. 127 (катування) Кримінального кодексу України. 

 

Нагадаємо, 17 липня у Дніпропетровській областізатримали зловмисників, які роками викрадали та катували людей.

Відео У Мексиці масово протестують через смерть чоловіка, якого закатували у відділку за те, що був без маски

У Мексиці – велелюдні протести через смерть чоловіка, якого затримали й побили поліцейські. Люди б’ються з поліцією, палять службові автівки і навіть увірвалися до урядової будівлі. Офіцери застосовують кийки та сльозогінний газ.  

У Мексиці масово протестують через смерть чоловіка, якого закатували у відділку за те, що був без маски
Источник материала
loader
loader