Грузія подовжила заборону на відновлення регулярного авіасполучення
Грузія подовжила заборону на відновлення регулярного авіасполучення

Грузія подовжила заборону на відновлення регулярного авіасполучення

Грузія подовжила обмеження на регулярне міжнародне повітряне сполучення до 31 серпня 2020 року.

Про це повідомило Агентство цивільної авіації.

Зазначається, що обмеження на регулярне міжнародне повітряне сполучення не поширюється на прямі міжнародні авіарейси між Тбіліським міжнародним аеропортом, а також летовищами Мюнхена, Парижа і Риги.

Регулярне повітряне сполучення на авіалінії Мюнхен-Тбілісі-Мюнхен відновиться 2 серпня, а а напрямку Париж-Тбілісі-Париж - від 8 серпня.

Слід зауважити, що раніше Грузія планувати свої кордони для іноземців від 1 липня. Утім, тоді відновлення авіасполучення відклали до кінця липня.

Як повідомлялося, Рада Європейського союзу оновила список країн, для туристів з яких відкриті кордони Шенгенської зони. України в цьому переліку, як і очікувалося, немає. Так, до списку країн "зеленої зони" потрапили: Алжир, Австралія, Канада, Грузія, Японія, Марокко, Нова Зеландія, Руанда, Південна Корея, Таїланд, Туніс, Уругвай, Китай (за умови підтвердження взаємності). Громадяни Андорри, Монако, Сан-Марино і Ватикану мають розглядатися в якості резидентів ЄС. 

Відео Україна знову не потрапила у список країн, для мешканців яких рекомендують відкрити кордони

Євросоюз оновив список країн, для мешканців яких рекомендує відкрити кордони. України там знову немає. Ба більше, список став коротшим. На прямому зв’язку з Брюсселя кореспондент Радіо Свобода Григорій Жигалов. Що відбувається у Євросоюзі, коли нарешті дозволять в’їжджати жителям України – у прямому включенні.

Україна знову не потрапила у список країн, для мешканців яких рекомендують відкрити кордони

 

Источник материала
loader
loader