Укроборонпром передав військовим два відремонтованих танки “Булат”
Укроборонпром передав військовим два відремонтованих танки “Булат”

Укроборонпром передав військовим два відремонтованих танки “Булат”

КИЇВ. 28 липня. УНН. ДП "Завод імені В.О. Малишева", що входить до складу ДП "Укроборонпром", передало Міністерству оборони України два відремонтованих і модернізованих танки БМ "Булат". Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Укроборонпрому.

“ДП "Завод імені В.О. Малишева", що входить до складу ДП "Укроборонпром", відвантажив замовнику чергову партію з двох відремонтованих і модернізованих танків БМ "Булат". Таким чином, станом на липень 2020 року 50% державного контракту виконано підприємством з дотриманням обумовлених строків”, - йдеться у повідомленні.

За словами гендиректора ДП "Завод імені В.О. Малишева" Василя Криласа, вони провели заводський ремонт машин та встановили сучасне обладнання з покращеними характеристиками.

“Завдяки новій радіостанції та сучасним засобам навігації наші військові зможуть зручніше і оперативніше здійснювати координацію дій і зв’язок між екіпажем та командуванням. Сучасні прилади прицілювання та спостереження дадуть змогу краще контролювати ситуацію, зокрема, в нічний час доби", – додав Василь Крилас.

Зазначається, що відновлені "Булати" успішно пройшли усі необхідні полігонні випробування.

“Зокрема, бойові машини здолали відстань у 100 кілометрів, продемонструвавши відмінну роботу під час руху, показали гідні результати стрільб та інших полігонних тестувань. Після приймально-здавальних випробувань оновлену техніку передано Міністерству оборони України”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що протягом останніх чотирьох років "Завод імені В.О. Малишева" відремонтував після пошкоджень у зоні ведення бойових дій на сході держави і передав до українського війська понад 50 БМ "Булат".

Нагадаємо, військовим передали партію броньованих машин.

Теги по теме
Украина Укроборонпром
Источник материала
loader
loader