У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття
У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття

У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття

У Запоріжжі 28 липня бійці "Азову" попрощалися зі своїм побратимом Олегом Черевком. 29-річного чоловіка побили 21 липня у рідному Запоріжжі, куди приїхав на кілька днів у службове відрядження. Згодом Черевко помер у реанімації, він так і не зміг вийти з коми.

Олег був бійцем зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку "Азов" та мав звання старшого солдата. Про це мовиться на офіційному сайті "Азову".

Командир полку "Азов" наголосив, що Олег Черевко мав яскравий бойовий шлях у лавах Збройних сил та Національної гвардії України, а 7 місяців він пробув на передовій у складі "Азову".

Олег, як порядна людина, заступився за дівчат на вулиці, за що був сильно побитий місцевими злочинцями. Ми з вами маємо пам'ятати одне, що підступний ворог не лише на фронті – він всюди,
– додав командир полку.

Також він заявив, що побратими Олега зроблять "усе можливе, щоб покидьок, причетний до вбивства нашого побратима, поніс заслужене покарання".

Що відомо про жорстоке побиття Черевка у Запоріжжі

  • 21 липня Олега Черевка побив раніше судимий місцевий житель. Це трапилося після того, як азовець зробив йому зауваження через образу дівчини біля магазину.
  • П'ять днів лікарі намагалися витягнути Олега зі стану коми, та, на жаль, зробити цього не вдалося.
  • 27 липня боєць помер в реанімації, не приходячи до тями.
  • Церемонія прощання відбулася на одній з баз полку. Побратима в останню путь провів увесь особовий склад "Азову".

У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову" Олегом Черевком / Фото "Азов"

У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття - Фото 1 У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття - Фото 2 У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття - Фото 3 У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття - Фото 4 У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття - Фото 5 У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття - Фото 6 У Запоріжжі попрощалися з бійцем "Азову", який помер після жорстокого побиття - Фото 7

 

Теги по теме
Новости Украины Алена Захарова
Источник материала
loader
loader