Ілон Маск судився з Ембер Герд через заморожені ембріони - ЗМІ
Ілон Маск судився з Ембер Герд через заморожені ембріони - ЗМІ

Ілон Маск судився з Ембер Герд через заморожені ембріони - ЗМІ

На тлі судової тяжби між експодружжям Ембер Герд та Джонні Деппа, у Мережі з'явилися деякі подробиці стосунків акторки з винахідником Ілоном Маском.

Виявляється, що засновник SpaceX який пропонував акторці охорону, свого часу судився з нею через заморожені ембріони.

Як йдеться у виданні Mirror, подруга сестри Ембер Дженніфер Хавелл розповіла, що Маск після розставання з акторкою хотів позбутися від ембріонів, які він створив разом з нею, в той час як сама Герд хотіла залишити їх.

Пейдж (покійна мати Ембер - прим. ред.) розказала мені... що в неї з ним була судова війна за права на ембріони, які вони створили разом. Він хотів їх знищити, а Ембер намагалася зберегти, щоб народити від нього дитину
повідомила Дженніфер

Хавелл також зауважила, що матір Герд, коли порівнювала Маска з колишнім чоловіком дочки зауважила, що Джонні був святим в порівнянні з Маском.

Пейдж сказала мені, що Джонні порівняно з Ілоном був просто янголом або святим
додала вона.

Зауважимо, раніше вже подейкували, що Маск піднімав руку на Ембер.

Нагадаємо, під час одного із судових засідань стало відомо, що після весілля з Деппом Ембер Герд дала ключі від помешкання актора Ілону Маску. Консьєрж будинку розповів, що за місяць після весілля Герд і Деппа, Ілон регулярно приходив до Ембер пізно ввечері, коли Джонні не було вдома.

Однак сам Маск стерджує що розпочав стосунки з Ембер вже після її розставання з Деппом.

Источник материала
loader
loader