У селі Чернігівської області чоловік зарізав ножем 8-річного сина
У селі Чернігівської області чоловік зарізав ножем 8-річного сина

У селі Чернігівської області чоловік зарізав ножем 8-річного сина

У Чернігівській області чоловік зарізав 8-річного сина під час відпочинку у лісосмузі. Про це повідомляє поліція області.

2 серпня після обіду поліції повідомили, що в лісі неподалік села Скорінець Чернігівського району загубилася дитина. Родичі запевняли, що самостійно не можуть знайти дитину. На місце приїхали правоохоронці, рятувальники, кінологи з собаками та залучили квадрокоптер.

"Поліцейські одразу звернули увагу на стан батька, який запевняв, що дитина загубилася. У нього на одязі були плями бурого кольору. При поверхневому огляді чоловіка поліцейські виявили у нього закривавлений ніж", - йдеться у повідомленні.

ніж, вбивство
УМВС у Чернігівській області

Дитину шукали усю ніч і близько 7-ї ранку тіло знайшли у соняшниковому полі. Після чого батько зізнався правоохоронцям, що він причетний до вбивства дитини. На тілі дитини виявлені численні ножові поранення.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство малолітньої дитини, що карається позбавленням волі на строк від десяти до п`ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові жінка задушиласина та порізала собі вени.

Відео У Затоці затримали підозрюваного у вбивстві подружжя

Підозрюваного у вбивстві подружжя затримали в Одеській області. 52-річний чоловік у Затоці впритул із дробовика розстріляв своїх кумів - власників сімейного готелю. Спочатку вбив господаря, потім три кулі випустив у його дружину. Обидві жертви загинули на місці. Як виявилося, напередодні куми посварилися. Уночі стрілець повернувся вже п'яним і вчинив розправу. Сусіди кажуть, нібито подружжя не повернуло йому борг. У поліції мотив злочину не коментують. Чоловіку оголосили про підозру в подвійному вбивстві. Йому загрожує довічне ув'язнення.

У Затоці затримали підозрюваного у вбивстві подружжя
Источник материала
loader
loader