"Манчестер Юнайтед" та "Інтер" здобули перемоги і пробилися в 1/4 фіналу Ліги Європи
"Манчестер Юнайтед" та "Інтер" здобули перемоги і пробилися в 1/4 фіналу Ліги Європи

"Манчестер Юнайтед" та "Інтер" здобули перемоги і пробилися в 1/4 фіналу Ліги Європи

Англійський "Манчестер Юнайтед" та італійський "Інтер" приєдналися до учасників чвертьфіналу Ліги Європи. В 1/8 фіналу турніру "червоні дияволи" пройшли австрійський ЛАСК, а "нерадзуррі" вибили іспанський "Хетафе".

Поєдинок "Манчестер Юнайтед" - ЛАСК закінчився перемогою господарів з рахунком 2:1.

Філіппі Візінгер на 55-й хвилині вивів австрійців уперед на "Олд Траффорд", але уже через дві хвилини Джессі Лінгар відновив паритет. Переможний гол за команду Уле-Гуннара Сульшера на 88-й хвилині забив Антоні Марсьяль.

  • Оскільки перший поєдинок МЮ виграв з рахунком 5:0, то саме англійська команда зіграє у чвертьфіналі Ліги Європи, де її суперником буде данський "Копенгаген".

У паралельному матчі "Інтер" - "Хетафе" міланці перемогли з рахунком 2:0.

Перший гол забив Ромелу Лукаку на 33-й хвилині. На 71-й м'яч влучив у руку Дієго Годіну у своєму штрафному майданчику, відеоасистенти рефері довго крутили VAR, та у підсумку арбітр Ентоні Тейлор призначив пенальті. Однак Хорхе Моліна промазав з "точки".

Другий гол номінальних господарів провів Крістіан Еріксен на 83-й хвилині. 

  • Зазначимо, перший матч цього протистояння не відбувся через коронавірус, тому переможець визначався в одній грі у Німеччині. Тож "Інтер" зіграє у чвертьфіналі турніру. А зустрінеться команда Антоніо Конте з переможцем матчу "Байєр" - "Рейнджерс" (6 серпня).

Матчі чвертьфіналу ЛЄ відбудуться 10-11 серпня, вони будуть зіграні в одноматчевому форматі. Півфінал - 16-17 серпня, фінал - 21 серпня в Кельні.

Нагадаємо, до чвертьфіналу Ліги Європи також вийшов донецький "Шахтар". Чемпіон України у матчі-відповіді 1/8 фіналу видовищно розгромив "Вольфсбург".

Источник материала
loader
loader