Камерон Діаз повідомила причину свого відходу з кіно
Камерон Діаз повідомила причину свого відходу з кіно

Камерон Діаз повідомила причину свого відходу з кіно

Відома голлівудська акторка Камерон Діаз пояснила, чому вирішила більше не зніматися.

47-річна зірка, яка вже більше шести років не знімалася і за словами приятельки Сельми Блер вирішила піти із кіно, назвала причину такого рішення.

Під час інтерв'ю з колегою за цехом Гвінет Пелтроу для YouTube-шоу In Goop Health, Діаз заявила, що вирішила припинити роботу, оскільки їй не подобалося, що вона віддає своє життя іншим людям.

Я просто вирішила, що хочу, щоб в моєму житті все було по-іншому. Я так довго і наполегливо працювала, знімалася у фільмах, і це така мука... Коли ти знімаєшся в кіно ... воно володіє тобою. Ти на майданчику 12 годин на день цілими місяцями. У тебе немає часу ні на що більше. І я зрозуміла, що я віддаю частини свого життя іншим людям. Вони забирають його. Мені просто потрібно було взяти його назад, взяти на себе відповідальність за своє життя
розповіла зірка

За словами акторки, вона не залишала місця для свого особистого життя, тому вирішила перестати зніматися і зосередилася на своєму особистому житті, на стосунках з родиною, друзями.

Також Діаз пояснила, що їй не подобалося, що з акторами під час знімань поводяться як з дітьми.

Твоє життя стає дуже вузьким. Всі все для тебе роблять, кругом про тебе піклуються, і я ніколи не почувалася по-справжньому комфортно через це. В кінцевому рахунку мені потрібно було знову стати самодостатньою. Мені дійсно потрібно було знати, що я можу подбати про себе, довести, що я знаю, як бути дорослою і як справлятися з усіма труднощами, нести відповідальність і жити так, як я хочу, а не так, як це повинно бути на думку інших людей
зізналася акторка

Наразі, як зауважила зірка, після відходу з акторства вона нарешті відчула умиротворення.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Камерон Діаз у інтерв'ю заявляла, що відкрита для повернення до акторскої діяльності. Акторка зізналась, що не виключає можливості повернутися на великі екрани. 

Источник материала
loader
loader